накратко

Нашата история

Притора Б е първият и основен способ За равновесието на човешкото тяло. Природните закони са заложили свещенна рационална геометрия и математика в човека. Тази духовна геометрия е заложена дори в клетките ни подредени в сложна система от форми и модули. Една от основните причини за много заболявания се крие именно в нарушеното златно равновесие дадено ни от твореца. Центъра на тежестта не трябва да излиза от златния триъгълник, намиращ се в тазовия пръстен.

Притора Б

Валентин Мирчев 

Повече от 20 години Валентин Мирчев помага на хората да  предпазват и възстановяват своето триединно състояние, като използва законите на природата, природните точки на равновесие и теорията за центъра на тежестта. Теория върху която е изградена Японската Мануална Техника ЮМЕЙХО.

През годините Мирчев активно популяризира ЮМЕЙХО метода в България и извън нея. Участва в десетки презентации и демонстрации повишаващи здравната култура у населението, чрез ЮМЕЙХО.

products

Advancing Craft
Connection People

Vitae congue mauris rhoncus aenean vel elit scelerisque mauris. Lacus suspendisse faucibus interdum posuere.
Florence Stewart
Founder, CEO

Our Mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Elementum curabitur vitae nunc sed.

products

Advancing craft
Connecting People

team

Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Florence Stewart

Founder, CEO

Deanne Pollock

Blogger & Writer

Lucille Phillips

Support Member